Autor: Beta, 021.rs

Novi Sad
22.04.2023.
21:21 > 21:23
Odbojkaši Vojvodine izgubili su od Partizana sa 3:1 i sada gube sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.
  • Dusan Dzigurski

    23.04.2023 13:24
    Teska pozicija
    Ocekivao sam izjednacenu seriju, ovo mi ne sluti na dobro, tesko da cemo dobiti tri naredna meca. Ipak se nadam, nada poslednja umire a prva se radja.
  • Pezos

    23.04.2023 01:57
    Kakav sunovrat Voše. Totalna katastrofa. Umesto da se napadne europa mi gubimo titulu!!! Ej ljudi!! Titulu u odbojci da ne osvojimo???
  • Novosadjanin

    22.04.2023 23:37
    nekada
    Veliki uspeh uprave,velikog trenera i preplaćenih igrača koji niti imaju žara niti srca za NEKADA odbojkašku silu VOŠU,čije ime sada kaljaju.Žalosno što su lični interesi ispred spotra i jedne institucije koja je nešto značila ovom gradu,građanima i deci.Kome je u interesu da se dovede Kamerunac,koliko god on bio talentovan,igrač iz Bugarske....sve ste UPROPASTILI....zar su VAM uvek važnije pare od dece ? E zato i nemate više zainteresovane dece....Ali treba raditi sa malom decom,treba buditi u njima ljubav prema sportu,treba graditi igrače....Zato nikad i niste imali pionirsku školu jer ste imali gosp MAODUŠA.Koji je radio i radio sa decom i jedini znao da prenese tehniku i prepozna prave talente ali i da radi sa svom ostalom decom....
  • Gledalac u penziji

    22.04.2023 22:32
    Pre par godina Voša osvojila sve u nizu i tada smene trenera, razbucaju tim i počnu da dovode pojačanja. Izuzev sada Krsmanovića, svi ostali teški promašaji mogu samo u bunar ligu(a tako su i novce za “pojačanja” bacili) a uspeli su da kako rekoh da se “zahvale” treneru Osmankaču,igračima Boži Pavlu, Vuku Todoriviću, Peku liberu, Kujundžiću i da potisnu u osmi plan Bajandića, Rudića i td. E sada zamislite momci koji nisu tu sa momcima koji su Vošina deca i sa pravim trenerom kakav bi to bio klub. Svima kojima su se “zahvalili” da ne kažem otetali igraju i rasturaju a naši momci tavore u klubu igraju “plaćeni” manekeni. E naša Vošo bruka i sramota ko te sada trenira i ko ti vodi kadrosku i igračku politiku. Uspeli ste “stručnjaci” da oterate vašim lažima, prevarama i kombinacijama Zbiljića da oterate a sada kako stvari stoje oteraćete i odbojku iz Novoga Sada, a o generaciji ooja je stasala i koju ste upropastili neka vel bude na čast. Momci ako imalo mozga imate “zahvalite” se i vi njima pre nego oni vama.
    Večerašnju utakmicu neću komentarisati svakako je opet “odlično” vodjena od strane stručnjaka. Nije do vas momci do neznanja i do bezobrazluka je vodećih likova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna